tisdag 13 mars 2012

Maria goes modebloggerska

Om ni funderar på var jag hittade min fina brudkrona så kan jag tala om för er att det var från kronbruden. Hon var hur trevlig som helst, och nu ligger en bild på mig och min krona där, om ni vill titta. Kronan heter för övrigt Edelweiss.
Denna bld fick jag några veckor innan klänningen kom. Jag blev då väldigt glad, nästan lite fnittrig.

Min klänning köpte jag från Matildas fest. Den heter ingenting, för jag gjorde en "egen design". Det är sanning med modifikation, för jag plockade egentligen bara ihop en kjol och en överdel som jag tyckte om, och plockade bort alla pärlor. Sen tog Mejjan mått på mig och skickade dem till någon i Asien som sydde upp klänningen. Sen kom den till Mejjan och jag fick komma och prova några gånger och hon ändrade det som var fel. Hon var väldigt nöjd med att jag inte gick upp eller ner i vikt så mycket, så slapp hon ändra det.

Mina snygga gröna skor var från vaga bond och de var hur sköna som helst! Inga skavsår, inga blåsor, ingenting. De finns i jättemånga snygga färger och jag funderar skarpt på att köpa ett par svarta till pastorsordinationen. De kostar en del, men de var så sköna att jag tror att det är värt (eller, det är de nog inte, men jag försöker intala mig själv det). Jag försökte få en deal när jag köpte de gröna, men det fick jag tyvärr inte.

Nu har jag hittat inställningen för kommentarerna, så ni kan kommentera anonymt eller med era namn. Gör det!

2 kommentarer:

 1. Du är väl SÅÅ duktig på Såå många områden! Tänk att du fixade, så att jag oxå kan skriva kommentarer till din härliga bloggsida.
  Vad imponerad jag blev, när jag läste att du komponerat klänningen! Vilken sonhustru Andreas har fixat!!!
  Stor godnattkram till er båda från LBmappa

  SvaraRadera
 2. Klänningen var ju jättefin, men du var ändå finast. Måste man ha på sig svarta skor på pastorsordinationen, går det inte med gröna?
  Pappa

  SvaraRadera