torsdag 22 mars 2012

Att tvångsgosa med bäbisar

Igår hade jag och Andreas besök av familjen Landgren, som består av Markus, Lisa och deras åttamånaders Lily. Hon var hur trevlig som helst (kanske med undantag att hon bajsade när vi åt efterrätt, men men). Jag tvångsgosade med henne ganska mycket, och hon gick med på det. Glad och trevlig hela tiden.

Igår fick jag också ett mail med bilder på Hugo som läser pastorskandidaternas tidning Årsringar. Han är inte bara gullig, han har även god smak när det gäller litteratur. Ni förstår ju varför jag saknar honom.
Andreas frågade igår när Lily hade gått om min livmoder skrek efter barn nu. Och för ett tag sedan försökte mamma hetsa oss till att börja producera barnbarn eftersom hennes vän Lotta ska få bli farmor snart. Och häromdagen när jag berättade för Marta att jag hade ätit tre grapefrukter till middag så sa hon att jag kanske var gravid.

Men nej, jag planerar inte att bli gravid nu. Jag planerar att jobba som pastor. Nu har jag längtat efter att jobba i församling i flera år, då kommer jag ju inte medvetet sabotera den drömmen genom att försöka bli gravid. Speciellt inte nu när det ändå finns massa gulliga barn runtomkring som man kan gosa med och lämna tillbaks till föräldrarna när de luktar äckligt eller skriker. Perfekt!

2 kommentarer:

  1. När det gäller grapefrukten så kan jag avslöja att det var av lathet och för att det är så sjukt gott som jag åt den. Och för att jag är vuxen så jag får välja själv vad jag äter till middag. Ibland godis, ibland grapefrukt och ibland mat. Jag älskar att vara vuxen!

    SvaraRadera
  2. Underbart! Fortsätt att vara vuxen, när du i framtiden blir förälder så fungerar det inte lika bra med grapefrukt eller godis till middag. Men efter ett antal år så kan du åter igen göra egna val, som när tonåringen ringer hem och säger att han äter med kompisarna på McDonalds, Vad gör mamma då??? Ja inte lagar jag middag till mig själv:-)))

    SvaraRadera