fredag 6 april 2012

Ladda batterierna!

Nu är vi hemma från London. Det har varit väldigt härligt. Vi har gått. På gator, i parker, på museer, i affärer, på musikal och så vidare. Tänk att det kan vara så avslappnande att vara så aktiv. Vi har verkligen laddat våra själsliga batterier. Det behövdes. Vi var ganska urladdade innan, skulle jag vilja påstå.

Det var också mitt kamera-batteri. Det tog inte så lång tid innan batteri-lampan blinkade rött, och jag hade glömt både extrabatteriet och laddaren. Deppigt tyckte jag först, men sedan gjorde vi det hela till en lek. Vi kallade den 90-talskamera. Man använder kameran som om det vore nittiotal: Rikta kameran mot motivet. Sätt snabbt på kameran och ta kortet jättesnabbt. Stäng av kameran utan att titta på bilden och hoppas att den blev bra.

Detta gjorde dock att vi inte har så mycket kort från bröllopsresan. Ungefär som Andreas syster Lotta och hennes bröllopsresa till London 199(?). Men de glömde sin kamera och köpte en engångskamera. Så kan man också göra.

Anyways, nu är vi hemma.

2 kommentarer:

  1. 1996 var året... och fotokvalitén på en engångskamera är sisådär! Oerhört va' snabbt man vänjer sig vid det man har, så som kamera med möjlighet att ta massa kort för att sedan radera de som inte blev bra (om man nu ens gör det). Fick ni till några bra "fulkort" från London?
    Välkomna hem och STOOOOOOR kram/ Lotta

    SvaraRadera
  2. Åhåhå, London! Kan ni inte berätta lite mer? Typ allt?

    SvaraRadera