onsdag 3 oktober 2012

Flytt.

Nu har jag och Andreas flyttat från Tempus till Abras lägenhet i Blackeberg, eller Backan som man säger. Det var igår flyttlasset gick. Det var jag, Andreas, Carro, Christian, Magnus, Emelie och Gustav som bar ner och upp alla mina och Andreas grejer. Sjukt många grejer har vi. Min plan är att vi ska ha färre saker nästa gång vi flyttar. Får se hur det går.
 
Idag har min svärfar JanEric kommit hit. Han ska vara här några dagar och hjälpa till att fixa till det i lägenheten. Riktigt fint! Han och Andreas sätter ihop vår säng, våra hyllor och en garderob idag. Jag var tvungen att smita för jag skulle på gynekologisk cellprovtagning. Tydligen ska alla kvinnor göra det vart tredje år från det att man är 23 till att man är 60 år. Så då får jag väl göra det.

Hur som helst så har jag det väldigt bra som har så mycket hjälpsamt folk runtikring mig. Tack så väldigt mycket allihop!

2 kommentarer:

 1. Grattis till flytten. Hoppas att ni skall trivas. Visst blev det närmre till jobbet för dig nu. När du känner att du orkar får du gärna visa några foton på nya lyan. Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Men det blir faktiskt längre till jobbet nu. Istället för 2 minuter med tunnelbana blir det 8 minuter. Stor skillnad. Tur att jag har cykel.

   Radera